ALLE KATTENRASSEN VAN DEZE WERELD NEDERLANDS

ALLE KATTENRASSEN VAN DEZE WERELD NEDERLANDS

136 ras katten geportretteerd door middel van beschrijvingen van hun fokgeschiedenis verrijkt met anekdotes inclusief achtergrondinformatie over elke individuele kat – maken dit boek tot een spannend en onderhoudend handboek. Aantrekkelijke, zwart-wit pen-en-inkt tekeningen prikkelen de creatieve ader van de lezer en nodigen hem uit om de pagina’s artistiek te beschilderen. Zo’n veelzijdig naslagwerk met dubbel gebruik dient dus zowel tot verbreding van de mentale horizon als tot creatieve ontspanning.

Atelier Kaymak’s creatieve & studieboeken voor jong en oud: Leren met plezier!

Het boek zal zeer binnenkort beschikbaar zijn!

Print Friendly, PDF & Email

Autor

  • Nuesret Kaymak

    Nuesret Kaymak arbeitet seit vielen Jahren als Kreativer für PR, Werbung und TV. Seit 2012 veröffentlicht er didaktische und humorvolle Bücher über Sagen und Mythen, die Natur und sein Steckenpferd, die Geschichte.

Share this: